Welke waterdichting voor muren?

ISOMAT FLEXCOAT is de ideale oplossing voor het waterdicht maken van buitenoppervlakken tegen regen. Het is een zeer elastische, hoogwaardige wateroplosbare verf, op basis van acrylelastomeerharsen. ISOMAT FLEXCOAT maakt muren volledig ondoordringbaar door regen. Polyurethaan wordt beschouwd als een van de beste waterdichtingsmaterialen.

Het kan naadloos worden aangebracht en dringt diep en gelijkmatig door het oppervlak. Zo vult het polyurethaanmembraan zelfs de fijnste scheuren in beton op, waardoor het waterabsorptievermogen wordt verminderd. Een ander belangrijk voordeel van polyurethaan is dat het bestand is tegen olie, wasmiddelen en verschillende chemicaliën. Deze eigenschappen en voordelen bevelen polyurethaan aan als een van de meest veelzijdige waterdichtingsmaterialen.

Het kan worden aangebracht of muren, balkons, terrassen en muren. Cementitious coating is een poedermix van zand, organische en anorganische stoffen plus materialen op basis van silicium. Het is erg populair bij waterdichtmakende aannemers omdat het heel gemakkelijk aan te brengen is. Ze hoeven het poeder alleen te mengen met een specifieke hoeveelheid water en ze kunnen de installatiewerkzaamheden starten.

Het nadeel van dit voordeel is het gebrek aan flexibiliteit van cementcoating. Om deze reden vermelden we het als een van de aanbevolen waterdichtingsmaterialen voor de kelder en fundering. Dit is een van de waterdichtingsproducten die vooral op de daken van commerciële gebouwen worden gebruikt. Het is een zeer sterk en flexibel materiaal, biedt uitstekende bescherming tegen alle weersomstandigheden en heeft een zeer lage waterdampdoorlaatbaarheid.

Het droogt ook snel, binnen 3-4 uur na het aanbrengen. Sealers zijn gespecialiseerde chemicaliën die u kunt aanbrengen op houten of gemetselde binnenmuren, net zoals u een verflaag zou aanbrengen. In tegenstelling tot verf vult een sealer echter de kleine openingen en poriën in een materiaal op, waardoor het materiaal waterdicht wordt en minder snel overspoeld raakt met water. Zoals LookSmart Home Inspection opmerkt, kunnen sealers, hoewel sealers niet effectief zijn in het verlichten van hydrostatische druk achter kelderwanden in de binnenmuren, afschilfering beperken, wat de verslechtering van betonnen funderingen is als gevolg van overmatige vochtigheid en vocht.

Als ze op de juiste manier worden aangebracht, vormen waterdichte verven een barrière op het oppervlak van de muur, waardoor ze worden beschermd tegen vocht en schimmels. Gebruik voor betere resultaten een waterdichte primer op uw kale muren voordat u een nieuwe verflaag aanbrengt. Waterdichting kan het beste worden gedaan op het moment van constructie. Het gebruik van hoogwaardige vloeibare waterdichtingsmiddelen in de beginfase met cement en zand kan effectief zijn.

Gebruik anders een waterdichte coating voordat u uw buitenmuren schildert om waterlekkage te voorkomen. Nippon Paint's Hydroshield Dampproof is een vezelversterkte coating die wordt gebruikt voor waterdichting; het vormt een dikke elastische film die water blokkeert en een uitstekende waterdichtheid biedt. Het installeren van een opvangpomp is een idee voor het waterdicht maken van binnenmuren dat specifiek geschikt is voor kelders. Aangezien dit deel van uw huis het meeste contact heeft met water, beschermt het waterdicht maken van badkamermuren ze tegen kwel en schimmelbesmetting.

Siliconen waterdichte afdichtmiddel, samen met PVS-achtige waterafdichtingstape en waterdichte voeg, is een geweldige manier om de gootsteen in uw keuken en badkamers waterdicht te maken. Wanneer u de eerste gesprekken met een kelderwaterdichtingsbedrijf start, zullen zij u vertellen over verschillende soorten waterdichtingsmaterialen en de beste oplossing aanbevelen. In vergelijking met het gebruik van een opvangpomp alleen, helpt een Franse afvoer water gemakkelijker weg te leiden van binnenmuren, waardoor de effectiviteit van de pomp bij het waterdicht maken van muren toeneemt. Wanneer u kelderwanden ermee waterdicht maakt, borstelt of rolt u de verf dik genoeg op om alle kleine oppervlaktegaten te vullen, en laat u deze vervolgens volledig drogen voordat een tweede laag wordt aangebracht.

Stijve waterdichtingsmaterialen zouden barsten en in korte tijd moeten worden gerepareerd of vervangen, onder de gemiddelde levensduur van deze materialen. De keuze van de methode en waterdichtingsmaterialen hangt af van het deel van het gebouw dat u wilt isoleren. Of u nu een huis bouwt of van plan bent het te renoveren, u moet nadenken over manieren om uw muren waterdicht te maken en ze tegen vocht te beschermen. Afhankelijk van welk deel van uw huis u waterdicht maakt, zijn dit enkele van de producten die het meest waarschijnlijk worden gebruikt.

Als u de algehele uitstraling van uw huis wilt beschermen en voor de structuur wilt zorgen, is het belangrijk om buitenmuren waterdicht te maken. Daarom, als u geen veel geld en een aanzienlijke hoeveelheid tijd wilt besteden aan het repareren van uw huis, overweeg dan om uw muren waterdicht te maken om dergelijke problemen te voorkomen. De professionals van Dry Tech Waterproofing Solutions weten alles over waterdichtmakende materialen. .