Welk type waterdichting is de duurste waterdichting?

Polyurethaan vloeistofmembraanmethode voor waterdichting wordt gebruikt voor het platte dak en wordt blootgesteld aan verwering. Het dak is een van de twee meest kwetsbare delen van een gebouw als het gaat om waterinfiltratie. Over het algemeen zijn dakbedekkingsmaterialen waterdicht, maar dit is niet genoeg. Een dak is onderhevig aan intense slijtage en moet minstens 4-5 decennia meegaan.

Het is noodzakelijk om aanvullende waterdichtingsmaterialen toe te voegen. Polyurethaan wordt beschouwd als een van de beste waterdichtingsmaterialen. Het kan naadloos worden aangebracht en dringt diep en gelijkmatig door het oppervlak. Zo vult het polyurethaanmembraan zelfs de fijnste scheuren in beton op, waardoor het waterabsorptievermogen wordt verminderd.

Een ander belangrijk voordeel van polyurethaan is dat het bestand is tegen olie, wasmiddelen en verschillende chemicaliën. Deze eigenschappen en voordelen bevelen polyurethaan aan als een van de meest veelzijdige waterdichtingsmaterialen. Het kan worden aangebracht of muren, balkons, terrassen en muren. Cementitious coating is een poedermix van zand, organische en anorganische stoffen plus materialen op basis van silicium.

Het is erg populair bij waterdichtmakende aannemers omdat het heel gemakkelijk aan te brengen is. Ze hoeven het poeder alleen te mengen met een specifieke hoeveelheid water en ze kunnen de installatiewerkzaamheden starten. Het nadeel van dit voordeel is het gebrek aan flexibiliteit van cementcoating. Om deze reden vermelden we het als een van de aanbevolen waterdichtingsmaterialen voor de kelder en fundering.

Dit is een van de waterdichtingsproducten die vooral op de daken van commerciële gebouwen worden gebruikt. Het is een zeer sterk en flexibel materiaal, biedt uitstekende bescherming tegen alle weersomstandigheden en heeft een zeer lage waterdampdoorlaatbaarheid. Het droogt ook snel, binnen 3-4 uur na het aanbrengen. Dit is een van de waterdichtmakende materialen met de langste levensduur - ongeveer 50 jaar.

Bij correct verwarmen wordt thermoplast halfvast en is het een uitstekende optie voor het afdichten van platen en panelen. Omdat het elastomeren bevat, is thermoplast zeer flexibel en bestand tegen schokken. Veelzijdig, gemakkelijk aan te brengen en aanbevolen voor zowel commerciële als residentiële gebouwen, wordt het bitumineuze membraan verkregen door bitumen (een stof vergelijkbaar met teer) te mengen met een mengsel van materialen. Het resultaat is een kleverige en stroperige substantie, met een groot uithoudingsvermogen.

Dit type coating maakt gebruik van een grondlaag, een paar toplaag aangebracht via een roller, spray of troffel. In vergelijking met cementgebonden waterdichting biedt dit meer flexibiliteit. Dit komt omdat het verandert in een rubberachtige coating op je muur wanneer de vloeistof uithardt. De meest ideale waterisolatiematerialen zijn de antwoorden op de vraag en de andere zijn vloeibare (vloeibare) waterisolatiemethoden.

De vloeibare waterdichtingsmembraanmethode is een dunne coating, meestal bestaande uit een grondlaag en twee lagen toplaag aangebracht met spray, roller of troffel. Het biedt meer flexibiliteit dan waterdichtingstypen op basis van cement. Daarom wordt het tegenwoordig intenser gebruikt. Dus, hoe de methode van het vloeibare waterdichtmakende membraan toe te passen? De rekeigenschappen van de coating kunnen oplopen tot 2000%.

De duurzaamheid van de waterdichtmakende coating hangt af van wat voor soort polymeer de fabrikant gebruikt bij de constructie van vloeibare waterdichting. Cementitious waterdichting is de gemakkelijkste methode voor waterdichting in de bouw. De materialen voor cementgebonden waterdichting zijn gemakkelijk verkrijgbaar bij leveranciers van metselwerkproducten en ze zijn gemakkelijk te mengen en aan te brengen. Deze methode wordt vaak gebruikt in de interne natte ruimtes, zoals toiletten.

Deze methode is meestal een stijve of semi-flexibele waterdichting, maar omdat het wordt gebruikt in interne ruimtes zoals toiletten, wordt het niet blootgesteld aan zonlicht en verwering. Cementitious waterdichting verloopt dus niet door een contract- en expansieproces. Vloeibaar waterdichtingsmembraan kan van een spray-aangebracht vloeibaar membraan zijn dat is samengesteld uit polymeergemodificeerd asfalt. Polyurethaan vloeistofmembranen in afzonderlijke kwaliteiten voor troffel, roller of spray zijn ook verkrijgbaar bij verschillende fabrikanten.

Bitumineuze coatings worden gebruikt om een flexibele en dampbestendige beschermende coating te vormen, afhankelijk van de formulering en de graad van polymerisatie. Met de kwaliteit van polymeer of vezelversterking gebruikt de graad van flexibiliteit, gedrag tegen water- en damptransmissie, enz. Typische toepassingsgebieden zijn onder dekvloer natte waterdichting, beschermende coating op betonnen funderingen, enz. Bitumineuze coating wordt ook wel asfaltcoating genoemd.

De meest voorkomende toepassingen van bitumineuze coatings zijn gebieden die onder natte dekvloer liggen. Het is een uitstekend beschermend coating- en waterdichtingsmiddel, vooral op oppervlakken zoals betonnen funderingen. Bitumineuze membraanwaterdichting is een populaire methode die wordt gebruikt voor laaghellende daken vanwege hun bewezen prestaties. Bitumineus waterdichtingsmembraan heeft fakkel op membraan en zelfklevend membraan.

Hieronder bespreken we u enkele van de beste waterdichtingsmaterialen, waaronder cementcoating, EPDM-rubber, glasvezel, polyethyleen met hoge dichtheid, vloeibare dakbedekking, polyurethaan waterdichte coating, PVC en rubberen asfalt. Cementitious coating is een gemodificeerde polymeercoating die een alkalische coating op cementbasis vormt. Om cementachtige coating aan te brengen, moet het oppervlak goed worden voorbereid met alle olie, vet en sporen van chemische verontreinigingen volledig verwijderd, anders kan de coating worden aangetast. Zodra dit is gebeurd, kan de Cementitious coating worden gespoten.

Een van de nadelen van cementcoating is dat deze niet flexibel is, dus het is niet geschikt voor gebruik op oppervlakken die gevoelig zijn voor beweging, zoals metalen daken. De nadelen van het gebruik van EPDM-rubber als waterdichtingsmateriaal is dat het meestal vrij dun is. Meestal duurt het minstens 10 jaar voordat reparatiewerkzaamheden nodig zijn, tenzij deze slecht is geïnstalleerd. Glasvezel bereikt zijn stijfheid en hoge chemische bestendigheid dankzij de combinatie van verweven glasvezelstrengmatten en een plastic harsbindmiddel.

De nadelen van glasvezel zijn dat het vaak om de 5 jaar of zo een re-gelcoating nodig heeft en dat het overmatige vezels in de lucht kan creëren die ademhalingsaandoeningen zoals astma in gesloten ruimtes kunnen verergeren. Vloeibare dakbedekking is een rubber op vloeibare basis dat op metalen dakbedekking wordt gespoten. Het wordt gebruikt voor dezelfde soort dakbedekkingswerkzaamheden waarop EPDM-rubber wordt gebruikt. Houd er rekening mee dat de samenstelling van vloeibare dakbedekking zal variëren, afhankelijk van bij wie u het koopt.

Het is bijzonder goed in het verdedigen tegen vijverwater (dit is elk water dat 48 uur of langer op het dak blijft), waar waterdichtmakende materialen met naden kunnen verzwakken bij voortdurende blootstelling aan vijverwater voordat ze uiteindelijk falen en lekken. De nadelen van dit materiaal zijn dat sommige fabrikanten aanbevelen om meer dan één coating aan te brengen, en aangezien elke laag 24 uur nodig heeft om uit te harden, kan dit een eenvoudige klus veranderen in een lange en dure klus als u voor arbeid betaalt. In feite wordt ongeveer 50% van de geproduceerde PVC-hars gebruikt om rioolbuizen te maken vanwege de lage kosten en het gebruiksgemak. Waterdichtingsgebieden zijn nodig; Bitumineuze waterdichtingssystemen zijn ontworpen om residentiële en commerciële gebouwen te beschermen.

Bitumen (asfalt of koolteerpek) is een gemengde substantie die bestaat uit organische vloeistoffen die zeer plakkerig, stroperig en waterdicht zijn. Deze systemen worden soms gebruikt om daken te bouwen, in de vorm van dakleer of roldakbedekkingsproducten. Voor cementgebonden waterdichting zijn de materialen gemakkelijk te mengen en aan te brengen. Deze methodologie wordt over het algemeen gebruikt voor natte ruimtes binnenshuis zoals toiletten, badkamers en keukens.

Voor vloeibare waterdichting en membraan zijn de betrokken materialen membraan met een toepassing van een dunne coating van primer en toplaag. De applicatie wordt gemaakt met een troffel, roller of spray. Het vloeibare waterdichtingsmembraan is flexibeler, wat geschikt is voor ruimtes met een groot temperatuurbereik zoals een douche. De top van het assortiment verhoogt de duurzaamheid van uw topcoat met wel 280%.

De cementachtige waterdichting is stijver en inflexibeler. Een bitumineuze membraanwaterdichtingsoplossing is een goede optie voor 'platte daken' of daken met een zeer lichte helling. Dit komt vaak voor in art deco-gebouwen en zeer eigentijdse ontwerpen. Het heeft een lange geschiedenis van succes als het correct wordt toegepast.

Het fakkel-on bitumen+ membraan heeft de langste geschiedenis. De nieuwe optie is zelfklevend bitumen+membraan. Het eigenlijke membraanweefsel is verkrijgbaar in diktes van 2 mm tot 4 mm. Deze stoffen kunnen met 150% uitrekken.

Dit is erg belangrijk, net als het weer of gebeurtenissen een kleine barst in het bitumen veroorzaken, het membraan is het vangnet. Een dak ondergaat in sommige seizoenen aanzienlijke uitzetting en krimp, zoals zinderende warme dagen en ijskoude nachten. Dit is wanneer bitumineuze membraanwaterdichting een groot succes is. WICR Waterproofing %26 Decking is de belangrijkste waterdichtings- en terrasspecialist in Zuid-Californië voor de provincies Los Angeles, Orange County, San Diego, Riverside en San Bernardino.

De gemetselde muren zijn gebouwd met een vochtbestendige weg om te voorkomen dat vocht stijgt, en het beton in de fundering wordt vochtig of waterdicht gemaakt door een vloeibare coating, kelderwaterdichtingsmembraan. Wanneer u de eerste gesprekken met een kelderwaterdichtingsbedrijf start, zullen zij u vertellen over verschillende soorten waterdichtingsmaterialen en de beste oplossing aanbevelen. Dus, wat zijn de meest ideale waterdichtingsmaterialen? Welk waterdichtingsmateriaal moet voor welk deel van een huis worden gebruikt? Antwoorden op deze vragen vindt u in ons artikel. Over het algemeen worden uitgebreide waterdichtingsmaatregelen toegevoegd om het gebouw tijdens de bouw vochtbeheersing te bieden, en waterdichting kan ook worden gemaakt nadat een gebouw is gebouwd, of wanneer het zich voordoet als onderdeel van een bouwverbeterings- of renovatieproces.

Rapporten hebben aangetoond dat waterdichting slechts 1% van de bouwkosten van een gebouw uitmaakt, maar wanneer het wordt genegeerd, kan het verantwoordelijk zijn voor bijna 90% van de schade. Waterdichtingssysteem biedt bescherming aan de structuur tegen binnendringen van water. De professionals van Dry Tech Waterproofing Solutions weten alles over waterdichtmakende materialen. Wanneer u op zoek bent naar een antwoord op de vraag wat waterdichtmakende materialen zijn, moet u handelen volgens de kenmerken van de regio waar u waterdichting gaat toepassen.

De waterdichtingsmaterialen die worden gebruikt voor het dak en de waterdichtmakende materialen die voor de muur zijn geïsoleerd, zullen niet identiek zijn. HDPE waterdichte platen worden ten zeerste aanbevolen voor tal van waterdichtingstoepassingen, zoals binnenspouwwanden of onder dakpannen om vochtoverdracht te voorkomen. Dit is mijn plek om te delen wat ik heb geleerd over waterdichting en om je vragen over waterdichting te beantwoorden. Cementitious waterdichtingsmethode kan worden gebruikt voor een waterdichte dekcoating zoals die in bruggen, dammen, riool- en waterzuiveringsinstallaties en tunnels.

.