Wat is de beste waterdichting voor betonnen muren?

Voor de beste methode voor het afdichten van betonblokwanden en de beste sintelblokwaterbarrière, lees verder, Breng een coating rechtstreeks op de kale muur aan. De eerste verdedigingslinie is een sintelblok-afdichtmiddel. Waterdichtingsmaterialen zijn niet ontworpen om grote holtes of honingraten te bedekken. Je moet deze vullen, bij voorkeur met niet-krimpspecie of een goed patchcement.

Mogelijk kunt u vormbindingsgaten of kleinere holtes patchen met mastiek van troffelkwaliteit. Raadpleeg de instructies van de fabrikant om er zeker van te zijn dat het materiaal dat u gebruikt voor het patchen compatibel is met het waterdichtingsproduct. Polyurethaan wordt beschouwd als een van de beste waterdichtingsmaterialen. Het kan naadloos worden aangebracht en dringt diep en gelijkmatig door het oppervlak.

Zo vult het polyurethaanmembraan zelfs de fijnste scheuren in beton op, waardoor het waterabsorptievermogen wordt verminderd. Een ander belangrijk voordeel van polyurethaan is dat het bestand is tegen olie, wasmiddelen en verschillende chemicaliën. Deze eigenschappen en voordelen bevelen polyurethaan aan als een van de meest veelzijdige waterdichtingsmaterialen. Het kan worden aangebracht of muren, balkons, terrassen en muren.

Siliconenafdichtmiddelen kunnen effectief worden gebruikt om beton te beschermen en waterdicht te maken. Siliconen fungeert ook als een scheurvuller en sealer, die kan worden aangebracht op scheuren tot een kwart inch dik. Siliconen- of polyurethaanafdichtmiddel zal heel goed werken als een resurfacing voor betonconstructies die ook al beschermd zijn. Het afdichtmiddel kan worden aangebracht met een spuitmethode of worden opgerold met een normale verfroller.

De professionals van Dry Tech Waterproofing Solutions weten alles over waterdichtmakende materialen. Wanneer u de eerste gesprekken met een kelderwaterdichtingsbedrijf start, zullen zij u vertellen over verschillende soorten waterdichtingsmaterialen en de beste oplossing aanbevelen. Commerciële %26 Grote waterdichtingsprojecten onder de grond Tanking, Kelders %26 Onder betonplaat moeten worden uitgevoerd door professionele waterdichtingsbedrijven. Teerwaterdichting is broos - Teerwaterdichtingsmembranen hebben geen „geven” en uiteindelijk ontstaan er scheuren naarmate het beton voortdurend samentrekt en uitzet en het huis bezinkt.

Als u een onderaannemer voor waterdichting gebruikt, moet u erkennen dat er tijdens het drukke seizoen veel vraag kan zijn naar goede waterdichters. Als uit uw folietest blijkt dat water door uw keldermuren dringt en nat blijft, sluit dan de binnenkant van de muren af met een hoogwaardige waterdichte verf, zoals DRYLOK White Extreme Waterproofer (verkrijgbaar bij Home Depot).