Welke verbinding wordt gebruikt als waterdichtingsmiddel?

Polyurethaan vloeibaar polyurethaan is een chemisch membraan dat voornamelijk wordt gebruikt om daken en blootgestelde gebieden waterdicht te maken. PVC-membraan is een van de meest gebruikte waterdichtingsproducten voor daken. Het is zowel water- als dampdoorlatend en kan worden versterkt om extra duurzaamheid te bieden. Het is ook heel eenvoudig te installeren en heeft een lange levensduur.

Een professionele aannemer zal de beste waterdichtingsproducten aanbevelen, afhankelijk van het daktype en het klimaat in uw omgeving (gemiddeld aantal regenachtige dagen per jaar, luchtvochtigheid, enz. hydrostatische druk en ter bescherming van het wapeningsstaal tegen corrosie. Integrale waterdichting begrijpen In plaats van te vertrouwen op membranen die na het gieten zijn geïnstalleerd, maakt integrale waterdichting gebruik van hulpstoffen om het beton zelf ondoordringbaar te maken voor vocht. Wanneer u de eerste gesprekken met een kelderwaterdichtingsbedrijf start, zullen zij u vertellen over verschillende soorten waterdichtingsmaterialen en de beste oplossing aanbevelen.

Stijve waterdichtingsmaterialen zouden barsten en in korte tijd moeten worden gerepareerd of vervangen, onder de gemiddelde levensduur van deze materialen. De keuze van de methode en waterdichtmakende materialen hangt af van het deel van het gebouw dat u wilt isoleren. Deze serie foto's, genomen door een elektronenmicroscoop, laat zien hoe kristallijne waterdichting het vocht dat door de poriën en haarlijnscheuren in het beton komt fysiek kan blokkeren. U moet echter weten dat dit niet een van de milieuvriendelijke en duurzame waterdichtingsproducten is, omdat het is gemaakt van ruwe olie.

Faure vat samen: „Of het nu wordt gemengd in vers beton of gespoten op bestaand beton, waterdicht maken van kristallijn beton heeft het vermogen om de primaire paden af te dichten waardoor water en agressieve chemicaliën de integriteit van de betonconstructie op lange termijn binnendringen, aanvallen en uiteindelijk bedreigen. Flexibiliteit is het belangrijkste voordeel van dit waterdichtingsproduct - een cruciaal aspect voor dakwaterdichting, omdat het voortdurend uitzet en krimpt als gevolg van temperatuurschommelingen. Terwijl de nieuwe waterdichtingsmethoden materialen op basis van polymeren omvatten die naadloze barrières creëren rond de periferie van de structuren, vanwege hun hoge kleefkracht. Uw technische verkoopvertegenwoordiger van TriISO is beschikbaar om u te helpen bij de selectie van de juiste waterdichtingsmiddelen die de specifieke eigenschappen bieden die u probeert te verkrijgen.

Deze eigenschappen en voordelen bevelen polyurethaan aan als een van de meest veelzijdige waterdichtingsmaterialen. Ayer van Hycrete zegt: „Het is belangrijk om te benadrukken dat waterdicht beton op zichzelf geen waterdichte constructie levert. De professionals van Dry Tech Waterproofing Solutions weten alles over waterdichtmakende materialen. Bijvoorbeeld, integrale waterdichting werd gebruikt in de delen van het „Theatre on the Bay” van Singapore, een centrum voor podiumkunsten dat zou worden blootgesteld aan aanzienlijke hydrostatische druk en een ruw mariene milieu.