Hoe maak je een betonnen buitenmuur waterdicht?

Voor de beste methode voor het afdichten van betonblokwanden en de beste sintelblokwaterbarrière, lees verder, Breng een coating rechtstreeks op de kale muur aan. Repareer scheuren en vul eerst holtes op. Installeer een lucht- en vochtbarrière. Breng een laag afdichtmiddel op cementbasis aan op alle buitenmuren.

Afdichtingsmiddelen op cementbasis zijn eenvoudig aan te brengen en kunnen worden gebruikt op beton- en metselwerkoppervlakken. Dit type afdichtmiddel zal uitharden en de betonnen poriën sluiten. In het geval dat een haarlijnscheur in de vorige stap niet met hydraulisch cement is gefixeerd, wordt deze in deze procedure behandeld. Verwijder de afwerking van het betonnen gedeelte van uw buitenmuur met verfstripper of door een professional in te huren om de afwerking te verwijderen.

U moet het kale beton blootleggen om het waterdichtingsproduct te laten binnendringen en de muur te beschermen. Kies bovendien een pleister waterdichtingsadditief dat uw waterdichte wanden sterker maakt. U kunt kiezen voor een betonnen waterdichtingscoating, waterdichtmakende verf of een betonsealer op basis van silicaat. Om de juiste toepassing en duurzaamheid van waterdichting op uw muur te garanderen, moet u de cementafdichtingssealer aanbrengen.