Wat zijn de kosten van waterdichting in India?

Hier is een zeer kosteneffectieve maar voorlopige oplossing om terraslekken op te lossen. Ze kosten ongeveer Rs, 50 tot Rs, 70 per vierkante voet. Terwijl bitumineuze kunststofcoatings duur zijn in vergelijking met coatings op polymeerbasis. Ik wil waterdicht maken van Terrace, het is minder dan 800 m².

Wat zijn de kosten die ik in Pune woon. Ik wil waterdichtheid van mijn 1050 sq ft (dit omvat niet de plintmuur) dak gedaan. Kunt u mij ongeveer laten weten hoeveel het me zou kosten om tijdelijk werk en vast werk te doen? De tarieven voor lekdetectie voor een commerciële categorie van een onroerend goed kunnen voorzichtig zijn. Commerciële eigendommen worden in rekening gebracht op basis van de sqft-methode.

Tel vervolgens de drie waarden bij elkaar op om de totale vierkante meters van uw terras 600 m² te krijgen. A-501-J, Jaswanti Allied Business Centre, Ramchandra Lane Ext. Het is een unieke vloeibare elastomere waterdichtingsverf met veelzijdig gebruik op het verticale oppervlak, afgezien van het dak van uw huis. Het werkt als een barrièrecoating om de muren te beschermen tegen harde elementen van de natuur.

Vandaar dat voor 1000 vierkante voet de geschatte kosten Rs bedragen. Bovendien heeft het een garantie van 10 jaar, wat zorgt voor gemoedsrust. Berger's Homeshield PU RoofKoat is UV-bestendig. Het is zeer elastisch met een superieure scheuroverbruggingseigenschap (tot 350% verlenging).

Het biedt een uitstekende hechting op poreuze en niet-poreuze ondergronden. Het creëert geen extra belasting op het dak, waardoor de levensduur van het dak onaangetast blijft. Het kan eenvoudig door elke schilder over het bitumineuze oppervlak worden aangebracht met behulp van een borstel. Daarnaast is Homeshield PU RoofKoat wit van kleur en reflecteert warmte.

Het is belangrijk op te merken dat SRI een weerspiegeling is van licht en warmte van het dak. Het is een mandaat om een product te hebben met een SRI van 105% en het product houdt zich eraan. Het wordt dus gebruikt als reflecterende coating om de energie-efficiëntie te verbeteren. Mijn bedrijf leverde de beste waterdichtings- en hittebestendige diensten in Karachi, Pakistaans dakwaterdichtingsbedrijf.

Leakfoe is een van de professionele huisinspectie- en waterdichtingsbedrijven in Hyderabad, Bangalore, Mumbai en Delhi.