Moet blootgestelde aggregaatbeton worden afgedicht?

Topische afdichtingsmiddelen blijven op het oppervlak van het aggregaatbeton als een coating en zorgen voor een glanzender uiterlijk dat ook de meeste geaggregeerde grindstenen op hun plaats houdt. Actuele acrylbetonsealer moet om de één tot drie jaar worden vernieuwd, afhankelijk van het lokale weer en hoe vaak het pad wordt gebruikt. Moet het blootgestelde aggregaat worden verzegeld? Ja. Deze sealers, typisch filmvormende acrylharsen, kunnen helpen beschermen tegen afbrokkelen, afstoffen, uitbloeiingen, bevriezingsschade, vlekken, ontdooizouten en slijtage.

Een sealer zal ook de kleur van het aggregaat versterken, waardoor de diepte en rijkdom worden benadrukt. Deze prachtige blootgestelde oprit is goed afgedicht met een Brickform-product en vertoont geen spoor van vlekkigheid, banden van donkere gebieden of saaiheid. Het moeilijkste deel van het aanbrengen van de kit (na reiniging) is het gelijkmatig aanbrengen op het oneffen oppervlak van het aggregaat. Acht van de 10 klanten van Stephens Concrete Sealing kiezen voor een honingbruin getinte hoogglanzende sealer voor hun blootgestelde aggregaatoppervlakken.

U snijdt eenvoudig vierkanten van de meegeleverde stof af, legt deze op elke betonnen pad en brengt de stripper op de rol aan. Blootgesteld aggregaat is een soort decoratief beton dat wordt gebruikt voor opritten, patio's en loopbruggen; dit beton is gemaakt door de toplaag van beton aan de achterkant te strippen, waardoor de reeks prachtige aggregaten eronder wordt onthuld. Bovendien is een van de grootste voordelen van blootgestelde aggregaat het relatief lage onderhoud, dat alleen basisreiniging en incidentele herafdichting vereist. Bovendien, aangezien aggregaatbeton bestaat uit grind en kleine stukjes steenslag, helpt het afdichten van blootliggend aggregaatbeton dat aggregaat op zijn plaats te houden en de levensduur te verlengen.

Beton is, zoals de meeste oppervlakken, na verloop van tijd onderhevig aan slijtage; slijtage van blootgestelde aggregaatstenen kan ervoor zorgen dat de afzonderlijke stukken grind in het aggregaat losraken, waardoor het oppervlak van het beton aanzienlijk wordt uitgeput. Was vervolgens het beton samen met de rest van uw terras licht onder druk en breng een nieuwe laag sealer aan.