Kunt u beton afdichten om het waterdicht te maken?

Met een hoogwaardige kit en deze handige gids kunt u uw nieuwe betonoppervlakken jarenlang waterdicht maken en beschermen. De meest gebruikelijke manier om beton waterdicht te maken, is door een vloeibaar waterdichtingsproduct te gebruiken dat speciaal voor dat doel is ontworpen. Vloeibare waterdichtingsgel is een dikke substantie die verandert in een rubberachtige coating zodra deze op de buitenkant van een betonnen muur is aangebracht. Om het waterdichtingsproject te laten slagen, moet het beton volledig worden uitgehard en schoon.

Deze techniek is zeer succesvol voor nieuwe kelderwanden, funderingen of elk ander betonoppervlak dat onder de graad zal zijn. Een van de meest dwingende redenen om een betonsealer te gebruiken, is om de waterbestendigheid van de plaat te helpen verbeteren. Hoewel veel fabrikanten en distributeurs beweren dat hun producten uw beton waterdicht maken, is er eigenlijk geen manier om dit te garanderen. Als je over zo'n garantie leest, is het bedrijf niet helemaal eerlijk tegen je.

Bepaalde producten bieden een betere kans op waterbestendigheid, maar geen enkel product kan absoluut garanderen dat hun product uw beton levenslang volledig waterdicht maakt. Hun deskundige professionals kunnen uw vragen beantwoorden en uw eigendom inspecteren om de beste van de bovengenoemde betonwaterdichtingsoplossingen voor uw eigendom te bepalen. Een soortgelijk product is beschikbaar en wordt vaak gebruikt als een waterdichte parge laag (een dunne laag mortel aangebracht om het oppervlak van beton te verfijnen) voor gespeld of honingraatbeton, of als een waterdichte pleister op gemetselde muren, waar een oppervlak met een hogere druksterkte vereist is.